Budaörsi foci – kikaptunk Felcsúton

(A nyitókép forrása: www.bsc1924.com)

Egygólos vereséget szenvedett a Budaörs az NB III Északnyugati csoportjának 8. fordulójában. Ifj. Bognár György együttese Felcsúton, a Puskás Akadémia második csapata ellen lépett pályára és 2:1-re kapott ki.

A hazaiak már a 2. percben megszerezték a vezetést Halász-Harsányi Medárd révén. Ezt Szedlár Zoltán a 28. percben még kiegyenlítette, ám a Dymitriiev Dmytro lőtt góljára már nem érkezett válasz.

„Ha a meccs összképe és a helyzetek alapján nem is, de a hullámzó és akaratgyenge teljesítményünk miatt megérdemelt vereséget szenvedtünk. Ráadásul Lami Bálint komolyabban megsérült, így úgy néz ki hosszabb időre őt is elveszítjük. Reménykedjünk, hogy a vizsgálatai lehetőségekhez képest a legjobb eredményt fogják kimutatni, most jelenleg ez a legtöbb, amit tehetünk ezen a hétvégén.” – értékelte a mérkőzést ifj. Bognár György

A BSC így nyolc fordulót követően 10 ponttal a 10. helyen áll az NB III Északnyugati csoportjában. A gárda a következő fordulóban vasárnap 16 órától a jelenleg második helyen álló Érdet fogadja.