Fórumozók – Dobrev Klára Budaörsön

Pörgős kis nappal ajándékozta meg magát és híveit Dobrev Klára a május 9-i Európa Nap alkalmából. A Demokratikus Koalíció EP-listavezetője amellett, hogy a DK rendezvényen ismertette pártja 15 pontból álló Európa Magyarország programját, még Budaörsre is kiszaladt, hogy pártja Pest megyei listavezetőjével, Bősz Anettel és jelenlegi koalíciós partnerének képviselőjével, Komjáthy Imrével közösen egy lakossági fórumot tartson.

S bár, mondhatni a baloldali ellenzék két igen nagyra taksált képviselője vett részt a rendezvényen, csak erős túlzással lehetne telt házasnak tartani a Friedmann házban tartott fórumot. Pedig az asztalok roskadoztak a pogácsáktól és egyéb aprósüteményektől, sőt a rendezvényt még a Budaörs Fejlődéséért Egyesület néhány tagja is meghirdette.

Ennek ellenére a mindössze három asztallal berendezett termen bőven lehetett volna még helyet találni.

Igaz, sok izgalmat nemigen talált volna a betévedő, hiszen a moszkovitából mára hithű brüsszelitává változott Dobrev Klára szokásos „rendszerváltó” frázispufogtatásán kívül sok minden nem hangzott el. Újdonság is talán csak annyi, hogy a rendezvény moderátora, Hegyesi Beáta pártja régi-új koalíciós partnerének nevezte az MSZP-t, ám Komjáthy Imre rögtön javította is, hogy számára ez az együttműködés mindig is létezett, hiszen, ami összetartozik, az össze is nő.