Budaörsi foci – vereség a listavezető otthonában

Vereséggel folytatta szereplését a Budaörs SC 1924 csapata az NB III. Északnyugati csoportjában. Együttesünk a 11. fordulóban a listavezető Bicske vendége volt és 1:0-ás félidő után 3:1-re kapott ki.

Jól kezdtek a hazaiak, hiszen Hirman révén már az 1. percben megszerezték a vezetést. Az előnyt a  64. percben Szontagh növelte, aztán a 85. percben Jármai Zsombor még szépíteni tudott, az egyenlítő találatot azonban nem sikerült megszerezni, sőt a 94. percben Veliczky visszaállította a kétgólos különbséget.

Ifj. Bognár György értékelése:

A vereségért csak magunkat okolhatjuk, ellenfelünk nem jutott el a tizenhatosunkig a mérkőzésen és három gólt szerzett. Ebből kettőt odapasszoltunk nekik ziccerbe egyet pedig távolról rúgtak be. Az első félidőben gyengén játszottunk, nem volt bennünk átütő erő, kevés lehetőséget tudtunk kialakítani. A második félidő viszont jól nézett ki, fölényben tudtunk játszani, így a futball igazságtalansága volt, hogy ebből nem tudtunk pontot, pontokat szerezni. Ha azt játsszuk kilencven percig amit a második félidőben akkor ezt a mérkőzést megnyerhettük volna, így még inkább kijelenthető, hogy csak magunkat okolhatjuk a vereségért.

A következő fordulóban, október 13-án,  vasárnapi napon, 13 órától lép pályára csapatunk, akkor a Dorog csapata érkezik az Árok utcába.

(forrás: facebook.com/BSC1924)