Gondot okozott az esőzés a Nefelejcs utcában zajló munkálatokban  

Az elmúlt napok időjárása meglehetősen megnehezítette a Nefelejcs utca elején zajló munkálatokat.

A kivitelező Pulzus+ Kft. képviselője az Arany Agancs érdeklődésére elmondta, az eső miatt a múlt héten gyakorlatilag egyáltalán nem tudtak dolgozni. Svastits Tibor ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy tartani tudják a vállalt 90 napos határidőt. Ahogy fogalmazott, sok függ attól is, hogy „találnak-e bármilyen meglepetést a föld alatt”.

A Nefelejcs utcai csapadékcsatorna rekonstrukciós munkálatait szeptember elején kezdte el a kivitelező cég a főút és a Kossuth Lajos utca közötti szakaszon. Az ezzel kapcsolatos tájékoztatás szerint a munkálatok tervezett ideje 90 nap. Ez idő alatt az útszakaszt teljes egészében lezárják.

Emiatt jelentős forgalomterelésre kell számítani az erre közlekedőknek. Kerülni a Farkasréti út-Bokréta köz, illetve a Mátyás király utca vagy Szakály Mátyás utca és Farkasréti út útvonalak felé érdemes.  A Budaörsi Egészségügyi Központ megközelítése pedig a Clementis utcai körforgalom, Szakály Mátyás u., Farkasréti út irányából, illetve a Nefelejcs utca északi iránya felől lehetséges.