Hír


Bajban ismerszik meg a hazaáruló – utolsó esélyét játszotta el a magyar baloldal

Hihetetlen heteket élt át Európa és az egész világ, hiszen február 24-én kitört az orosz–ukrán háború, mely azóta napról napra egyre több áldozatot követel. A délszláv háború óta ilyen súlyos konfliktus nem alakult ki hazánk környezetében, és ismét aktualitása lett a régi nagy igazságnak, miszerint a nehéz idők erős embereket szülnek.

 

 A magyar nemzetnek most erős embere és erős emberei vannak, akik nem hagyják, hogy ebben a borzasztó vérzivatarban tajtékként porladjunk szét a sziklán rossz döntéseket követően, de sajnos van ellenpont is. Hiszen ugyan a veszély itt kopogtat az ajtónkon, félnünk azonban nem csupán a külső fenyegetéstől kell, a Gyurcsány vezette ellenzék hazánkban is elképesztő ámokfutásba kezdett. Adjunk hálát a Jóistennek, hogy nem ők vannak hatalmon.

 

 

Most, nem sokkal az országgyűlési választások előtt első kézből tapasztalhatjuk, hogy az erősek mellett a gyenge emberek is itt vannak köztünk, akik gőgjükben, tudatlanságukban és rosszindulattal telve, saját nemzetüket löknék a gödör mélyére. A Gyurcsányok, Cseh Katalinok, Szél Bernadettek és Márki-Zay Péterek klánja most mutatja meg igazán, hogy a baloldal hogyan mar bele saját nemzetének testébe csak azért, hogy jó pontot szerezzen külföldi tartótisztjeinél. Most látszik igazán a lelketlenség, a szép szavak mögötti üresség és a morális csőd.

 

A baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter ma már gyáván és teljesen fölöslegesen tagadja, hogy fegyvert, sőt katonát akart küldeni Ukrajnába, a tények azonban rögvest megcáfolják minden hazug szavát. Hihetetlen, de a televízió és az internet korában Márki-Zay képes arra, hogy simán hazudjon egyértelmű tényekről, és semmissé próbálja tenni a nagy nyilvánosság előtt elhangzott és rögzített mondatait, melyben gondolkodás nélkül ígért meg mindent, amit csak kérnének tőle lelketlen megbízói. A saját választóit nézi teljesen hülyének az, aki ilyen értelmetlenül hazudik, ahelyett, hogy beismerné hibáját és elnézést kérne.

 

A baloldal váteszének ez azonban eszébe sem jut, hiszen Márki-Zay eljutott odáig, hogy két óránként kiírja a közösségi oldalára, hogy Orbán Viktor akar katonákat küldeni Ukrajnába, nem ő. Az óvodában magasabb a színvonal, a gyermekek ártatlanságát azonban méltatlan a vásárhelyi guru keserű csapkodásához és cséphadarásához hasonlítani. Micsoda államférfi, micsoda gerinces gondolkodó, nem igaz? Tökéletesen illik a baloldal szemétdombjának tetejére, ahol az ostobaságot magabiztossággal igyekeznek palástolni, a saját maguk által terjesztett hazugságot pedig kommunista szokás szerint az ellenfél szájába igyekeznek adni magasba tartott kézzel, ártatlanságot mímelve, másokra mutogatva.

 

Az utóbbi hetek azonban nem csak Márki-Zay Pétert leplezték le végleg, hanem a teljes baloldali ellenzéket, akik ismét nem a saját nemzetük érdekeit nézték, hanem kicsinyes és kisstílű módon csupán személyes előmenetelüket, ahol nem a biztonság és a béke lebegett a szemük előtt, hanem egyszerűen a megfelelés vágya. Mégis, időnként – még ha véletlenül is – kibukik az igazság a baloldalból, hiszen Kunhalmi Ágnes is elismerte, hogy Orbán Viktor helyesen cselekedett, ők sem tettek volna másként a miniszterelnök helyében.

 

Akkor miért van szükség a megosztásra, a gyűlöletre ebben a helyzetben, miért ragaszkodnak a hergeléseikhez? Hiszen itt a háború a szomszédunkban, a kárpátaljai magyarok biztonsága és élete a mi kezünkben is van. Hol van a nemzeti minimum, hol van a felelős magyar ellenzék, aki a végveszélyben félre tudja tenni kicsinyes rosszakaratát? Láthatóan sehol, hiszen a megosztás, hergelés és a hazugság ideje sajnos a Gyurcsányok és Márki-Zay Péterek életében ilyenkor teljesedik ki, még akkor is, ha minden gondolkodó magyar embert hányinger kerülget az önsorsrontó baloldal szánalmas praktikáinak láttán. Pedig még nincs késő, ezt mindenkinek éreznie és látnia kell április 3-án, hiszen csak rajtunk múlik országunk és nemzetünk biztonsága, jövője. Legyen helyén az eszünk és a szívünk, soha többé baloldalt!